Slow site

Broken link? Ugly image? Needs more content? Discuss here.

Slow site

Postby beta » Mon May 09, 2011 8:17 am

OK, i want you guys to check on this for me.

Everyone seems to be complaining about our site being slow. I've noticed it as well, but I've been at a loss as to what to complain to our host about.
But something I noticed while doing Reg... The site isn't slow in Chrome. Only Firefox.
(I don't know where IE sits in the spectrum because I don't use it)

The forums, the site, reg. They all suffer from the same slow down. But I haven't seen it be slow once yet in chrome.

So if the people that know what their doing (Thomas) could mess with things and see if there's a good explanation I'd appreciate it.
:comp:
Stupid cats. Can't ever seem to get them back in their bags.
Image
beta
Resident (evil) Priestess of Doom
 
Posts: 441
Joined: Sun Jan 10, 2010 9:46 am

Re: Slow site

Postby beta » Mon May 09, 2011 8:22 am

Holy wark, I mean like... lightening fast. I'm browsing the forums with Chrome like it's nobody's business. :surprisefox:
Stupid cats. Can't ever seem to get them back in their bags.
Image
beta
Resident (evil) Priestess of Doom
 
Posts: 441
Joined: Sun Jan 10, 2010 9:46 am

Re: Slow site

Postby XERXES_II » Mon May 09, 2011 10:20 am

I have had slowness issues using IE9 x64. Reg seems slower than the forums, though there are issues with both. I haven't used the main site in a while.
User avatar
XERXES_II
Super-Rookie
 
Posts: 177
Joined: Thu Oct 28, 2010 12:32 pm
Location: Reno


Return to The Webpage

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron